zebra

 

home
Contact
trefwoorden
Google

 

8 april;
lunch voor mensen met NET of NEC & hun naasten in Eindhoven

Op zaterdag 8 april, van 12.00 tot 16.00 uur organiseert de NET-groep een informele lunch voor mensen met NET/NEC en hun naasten in Eindhoven. Deze lunch is gratis.
Tijdens deze bijeenkomst kun je lotgenoten ontmoeten; medepatiënten of partners/kinderen van patiënten. En je kunt vragen stellen aan de ‘huispsycholoog’ van de NET-groep, mw. Etje Verhagen-Krikke. Zij is net als 2 bestuursleden van de NET-groep, Els Montijn en Carmen Kleinegris, de hele middag aanwezig.
infomiddag
Aanmelden voor deze lunch met lotgenoten is nodig
Na aanmelding ontvang je een bevestiging, en een week voor de bijeenkomst ontvang je een herinnering met de gegevens over de locatie. Het restaurant is vlak bij het centraal station van Eindhoven en er is een parkeerplaats (betaald parkeren).

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar management@net-kanker.nl
Geef aan met wie je komt, vermeldt alle namen van de mensen met wie je komt
(maximaal 3 personen per familie/vriendengroep).
Als in de loop van de tijd blijkt dat je toch niet kunt komen, meldt dit dan direct omdat het zonde van ons subsidiegeld is als er lunches besteld zijn die niet worden gebruikt.

Als je geen mailadres hebt, of vanwege privacy je mail niet wil gebruiken
Bel dan naar 06-83590027 (NET-groep nummer) om je aan te melden. Je moet dan een week voorafgaand aan de bijeenkomst nogmaals zelf met ons bellen voor de locatie en de laatste informatie. Omdat we je niet per mail kunnen bereiken ligt het initiatief bij jou.

Je kunt deze middag veel van elkaar opsteken door alle tips en de ervaringen van anderen met NET of NEC kanker, of hun naasten. Dus wees welkom!

 

 

facebook YouTube Twitter