zebra

 

home
Contact
trefwoorden
Google

 

Enquête ‘Verbeterpunten in de zorg voor mensen met NET & NEC’

 

Met deze enquête wil de NET-groep onderzoeken hoe het staat met de kwaliteit van zorg voor mensen met NET en NEC. In de enquête treft u naast een aantal meerkeuzevragen, ook een veld waarop u aanvullende suggesties voor de zorg kunt aangeven.

Deze enquête loopt tot 1 februari 2017. In het voorjaar van 2017 zal de NET-groep een document op de website publiceren met alle uitslagen. Daarnaast zal de NET-groep aan specialisten en kenniscentra aanbevelingen meegeven op basis van de resultaten van de enquête.

enquete2016-2017
Klik op het plaatje voor de enquête

Voor wie is de enquête bedoeld?
Deze enquête is alleen bedoeld voor mensen met NET en NEC die in Nederland worden behandeld voor hun ziekte.
Begin november 2016 ontvingen alle ingeschreven deelnemers van de NET-groep een enquête formulier per post, of zij ontvingen het formulier tijdens de NET-groep informatiedag op 5 november 2016.

Heeft u geen enquête ontvangen, maar u wilt hem wel graag invullen?
Dan kunt u het volgende doen:

  • Via dit formulier op de website kunt u een enquête opvragen. U ontvangt dan per post de enquête en een gefrankeerde envelop waarmee u de enquête anoniem terug stuurt
  • U kunt ook via de link, achter het plaatje hierboven, de enquête zelf uitprinten en het formulier per post naar de NET-groep sturen:
    Stichting NET-groep: Rosa Spierstraat 161 - 2135TS - Hoofddorp
    Een postzegel op de brief is wel nodig!

Samenwerken aan betere zorg voor mensen met NET en NEC
Wij hopen dat u als patiënt de moeite neemt om deze enquête in te vullen. Hierdoor kan de NET-groep de medisch professionals nog beter informeren over de knelpunten in de zorg voor mensen met NET &  NEC. We hebben een gezamenlijk doel en dat is het realiseren van de beste zorg. Wij hopen daarom dat zoveel mogelijk patienten met NET of NEC deelnemen.

  • De enquête is alleen bedoeld voor patiënten met NET of NEC
  • De enquête is anoniem, dus vult u alstublieft niet uw naam in op het formulier of de envelop
  • Wij vragen u om per patiënt maar één enquête in te vullen
  • De NET-groep bewaart de enquête formulieren 1 jaar en zal daarna de formulieren vernietigen. De formulieren worden niet aan andere partijen gegeven.

 

Dank voor uw moeite
Bestuur NET-groep

 

facebook YouTube Twitter